Αναμένεται Παρέμβαση Κουκά, αντιδράσεις από Μυκονιάτες. Σε επικοινωνία η Κ.Σαμψούνη με τον Διοικητή 2ηςΔΥΠΕ

Αρνητικές είναι εξελίξεις στον τομέα της υγείας καθότι η My Clinic η οποία βρίσκεται στον περιφεριακό προς Ορνό, ανακοίνωσε ότι το προσεχές διάστημα αναμένεται να κλείσει η μονάδα Αιμοκάθαρσης στην Μύκονο..

Πρόκειται για μια εξέλιξη πολύ αρνητική δεδομένου ότι έχουμε περί τα 15 άτομα που εξυπηρετούνται 12 μήνες τον χρόνο, περί τους 10 από άλλα νησιά, ενώ το καλοκαίρι επισκέπτονται την μονάδα τουλάχιστον 50-80 άτομα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι αυτοί άνθρωποι θα πρέπει να μετακομίσουν στην Σύρο ή στην Αθήνα. Να φύγουν δηλαδή από τον τόπο τους. Πολλοί από αυτούς έχουν συγγενείς εδώ οι οποίοι είναι οικογενειάρχες και δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν στην Αθήνα για παράδειγμα τους δικούς τους ανθρώπους. Σοβαρή δυσκολία αν αναλογιστεί κανείς ότι πολλοί από αυτούς τους δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.

Η My clinic πρώην (sea). Αγοράστηκε από την πολυεθνική CVC στα τέλη του 2022.

Μίλτιάδης Ατζαμόγλου:
«Αιδώς Αργείοι» !!!
Μόνο αισθήματα ντροπής και απαξίας μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια τροπή ενός τόσο σημαντικού ζητήματος. Όλοι μαζί οφείλουμε να ενώσουμε τη φωνή μας ακόμα πιο δυνατά ώστε τα δίκαια αιτήματα των ασθενών συμπολιτών μας να δικαιωθούν !!!
Το μέγιστο αγαθό είναι η υγεία !!!
Ας μην μένει όμως μόνο στα λόγια !

Τελευταία ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα της μονάδας αιμοκάθαρσης.
Η κυρία Σαμψούνη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον διοικητή της δεύτερης ΔΥΠΕ ο οποίος έχει ήδη επικοινωνήσει με την κυρία Αγαπηδάκη η οποία είναι αρμόδια και αναμένουμε εξελίξεις.
Το ζήτημα απαιτεί ισχυρή παρέμβαση προς τον όμιλο, μέχρι να βρεθεί η οριστική λύση.