Σύλληψη (4) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 30-09-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας από 21 έως 28 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Δανία και τη Σουηδία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (2) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Θήρα

Την 30-09 και 01-10-2023 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 44 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (3) ατόμων για παραβάσεις Κ.Ο.Κ., απείθεια και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Μύκονο

Την 01-10-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 17χρονος γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου αποπειράθηκε να διαφύγει οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία διαπιστώθηκε απόξεση των στοιχείων κυκλοφορίας. Επιπλέον, συνελήφθησαν οι γονείς του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Την 01-10-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 29χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου.