«ΕΧΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ; ΣΕ ΒΟΛΕΨΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ» και άλλοι τέτοιοι χυδαίοι χαρακτηρισμοί εκτοξεύονται από τον λογαριασμό στο Facebook του Νίκου Κάπλαντζη ο οποίος μόνο ζημιά προκαλεί στον Χ.Βερώνη.
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά και συνοδεία του ανώνυμου στρατού λογαριασμών στο Facebook το επίπεδο πέφτει χαμηλά με ευθύνη συγκεκριμένων προσώπων, με χτυπήματα κάτω από τη μέση και υπονοούμενα που «διαγράφουν» μια ολόκληρη ιστορία.

«Ο πολύ «κομμουνιστής» Νίκος Κάπλατζης απλά δεν ήταν πουθενά. Σε κανέναν αγώνα. Γιατί ο μόνος αγώνας που δίνει είναι μόνο για τα δικά του συμφέροντα και γι’ αυτούς από τους οποίους πληρώνεται ως επικοινωνιολόγος! Τον ενημερώνω λοιπόν ότι η δικηγόρος μου έδχει αναλάβει να ενεργήσει για λογαριασμό μου για τα προβλεπόμενα» δηλώνει η Α.Καμμή.

Τοξικές καταστάσεις οι οποίες δεν ωφελούν κανέναν βιώνει η Μύκονος κατα την προεκλογική περίοδο με «πρωταγωνιστή» τον Νίκο κάπλαντζη ο οποίος διαδικτυακά και μέσω του λογαριασμού του στο Facebook επιτέθηκε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στην Πρόεδρο του Π.Α.Κ.Ο «Γ.Αξιώτης»

Στην παρουσίαση του Συνδυασμού Πρωτοβουλία Δράσης η κα Καμμή συμμετείχε με ολιγόλεπτη ομιλία και ξεκάθαρα ανέπτυξε την άποψή της για τον Χρήστο Βερώνη, ότι είναι ολοκληρωτικός και φέρει ευθύνη για τα χρήματα που χάθηκαν. Δείτε εδώ την ομιλία της

Αμέσως μετά την ομιλία της άμεσα επιτέθηκε με βαρύς χαρακτηρισμούς ο Καπλαντζης με post σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης:

 

Δείτε τα πρωτοφανή ανώνυμα σχόλια που αρνήθηκε να σβήσει ο Ν.Κάπλαντζης έπειτα από παρότρυνση γείτονά του. Μάλιστα προτίμησε να του κόψει την καλημέρα…

 

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση της Α.Καμμή: