Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν καθώς και φωτογραφικό υλικό.
«Σήμερα βραβεύσαμε τους νέους μας για τη σημαντική επιτυχία τους να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο και να ξεκινήσουν το μεγάλο ταξίδι στη γνώση και την εξειδίκευση. Αυτοί οι νέοι μας είναι η ελπίδα για το μέλλον της χώρας και του νησιού.
Η κατάρτιση που θα λάβουν εύχομαι να αποτελέσει τη βάση για να χαράξουν το επαγγελματικό τους μέλλον και να προκόψουν στη ζωή τους. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και να απολαύσουν αυτή την όμορφη διαδρομή. Να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα τους και τους στήριξαν ουσιαστικά.
Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να έχουν τα νέα παιδιά τις κατάλληλες και ασφαλείς υποδομές, για να προετοιμαστούν και να πετύχουν στα Πανεπιστήμια.
Ταυτόχρονα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες για να παραμείνουν στη χώρα μας και να επιστρέψουν στο νησί μας.
Είμαι περήφανος καθώς όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιήσαμε σημαντικό έργο σε επίπεδο σχολικών υποδομών αξιοποιώντας πάνω από 3 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον είμαστε ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που παρέχει επίδομα σίτισης και διαμονής για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στο νησί μας και προχωρήσαμε στην ενοικίαση κατοικιών σε εκπαιδευτικούς.
Η επένδυση στη γνώση και το μέλλον αποτελούν προτεραιότητα μας.
Η αναγνώριση των δράσεων μας από γονείς και παιδιά, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.»
Δείτε φωτογραφίες